Оселедець під шубоюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Новорічний рецепт приготування оселедця під шубою. Салат виходить смачним і дуже поживним. Опис приготування: Оселедець під шубою - традиційне новорічне блюдо. У даному рецепті майонез замінений сметаною. Сметана набагато корисніше від майонезу. Сюди так само можна додавати за смаком: гірчицю, часник, зелень і оливкове масло. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Оселедець Блюдо: Салати Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Оселедець під шубою 1. Обробляємо оселедець. Спочатку випатрати оселедець, потім відділимо голову, очищаємо від шкури і вибираємо всі кістки, навіть найдрібніші. Після того як обробили оселедець, маленькими шматочками її нарізаємо. У приготуванні можна використовувати філе оселедця. 2. Прямо в шкірці відварюємо картоплю, після того як він зварився, даємо йому трохи охолонути і очищаємо від шкірки. У круту відварюємо яйця, як вони зварилися, очищаємо від шкаралупи і відокремлюємо білок від жовтка. 3. Дрібно нарізаємо лук, скроплюємо оцтом або соком лимона і хвилин на двадцять прибираємо. Прямо в шкірці зваримо моркву, потім її очищаємо від шкірки. Буряк найкраще запекти у фользі, і так само потім очищаємо від шкірки. 4. На блюдо викладаємо шар оселедця, оливковою олією злегка її скроплюємо і зверху ложем шар з маринованою цибулею. Прямо в блюдо натираємо половину звареного картоплі, а поверх шару з картоплею наносимо сметанну сіточку. 5. Тепер натираємо морквяний шар, трохи солимо і так само наносимо сметанну сіточку. Картопляний шар повторюємо, а зверху натираємо яєчні білки і знову сметанну сіточку. 6. Тертая буряк буде останнім шаром. Зверху так само наносимо сметанну сіточку. Можна обмазати сметаною все, а зверху накришити яєчних жовтків. Блюдо готове. Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Оселедець під шубою будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Оселедець під шубою - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Оселедець під шубою все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 25