Лагман по-Дунганскій![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Лагман по-Дунганскій - це національне блюдо, яке здавна готують в Середній Азії. Найголовніше в цій страві - локшина, приготовлена ??вручну. Ну і крім м'яса, великий набір овочів. Смачно і ситно! Опис приготування: Лагман по-Дунганскій можна подати зі свіжою зеленню і аджикою. Він повинен вийти густий. Сама локшина вариться окремо і з'єднується з супом вже в тарілці. Зараз продається багато прекрасних макаронних виробів і немає необхідності робити локшину самостійно, особливо якщо немає часу на це. Але якщо є бажання, то ось вам рецепт: 800-1000 грам борошна, 2 яйця, чайна ложка солі, 1,5 склянки води. Замісити круте тісто і з рослинним маслом витягніть тонку локшину. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі Блюдо: Супи/Лагман Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Лагман по-Дунганскій ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Перед вами простий рецепт приготування Лагман по-Дунганскій. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Лагман по-Дунганскій. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Лагман по-Дунганскій. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 54