Угорські млинчики з серцемЧас приготування: 55 хв Угорські млинчики з серцем - одне з найпопулярніших страв в Угорщині, яке досить поширене і в нашій країні. Готуємо! Опис приготування: Угорські млинчики з серцем, які я спробував в одному з ресторанів Будапешта, дуже схожі на російські млинці з різними телячими субпродуктами. Однак мені вдалося з'ясувати деякі відмінності в приготуванні, якими і хочу з вами поділитися. Відразу скажу, млинці з серцем - страва на любителя, якщо не любите серце - не факт, що вам сподобається. Удачі! Призначення: На вечерю/На полуденок/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Серце Блюдо: Випічка/Гарячі страви/Млинчики Географія кухні: Країни Європи/Угорська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-9 Як приготувати Угорські млинчики з серцем Серце розрізаємо на великі шматочки і відварюємо в холодній воді до готовності з додаванням перцю і лаврового листа. Потім серце дістаємо з бульйону, а бульйон НЕ виливаємо - він ще знадобиться. Відварене серце тепер необхідно пропустити через м'ясорубку або подрібнити за допомогою блендера, але краще перший варіант. Змішуємо відварене серце з дрібно нарізаним і обсмаженим в олії ріпчастою цибулею. Ставимо на вогонь сковороду з серцем і цибулею, наливаємо полстаканчіка бульйону і тушкуємо, поки не випарується бульйон. Всі інгредієнти для приготування млинців (молоко, борошно, сіль, яйця, масло) змішуємо до однорідності, з отриманого тесту печемо млинці. Загортаємо в кожен млинець нашу начинку. Я зазвичай загортаю квадратиком, хоча можна як завгодно. Вже згорнуті млинчики ще трохи обсмажуємо на сковороді. Готово! Їсти зі сметаною. Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Угорські млинчики з серцем в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Угорські млинчики з серцем не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 14