Шарлотка з какао і яблукамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Шарлотка з какао і яблуками нагадує шоколадний тортик. Це цікавить варіант звичайної шарлотки з додаванням олії і какао. Цей рецепт я взяла у подруги, любительки експериментів. Спробуйте! Опис приготування: Шарлотка з какао і яблуками готується швидко і легко. Все геніальне просто і поєднання яблук з шоколадним тестом дає прекрасний смак. За бажанням до яблук можна додати корицю. Можна замість какао використовувати шоколад, розтопіть його і з'єднайте з маргарином. Яйця з цукром можна сильно збити, а сода додасть пирогу ще більшу легкість. Заміс я рекомендую проводити лопаткою або міксером на малій швидкості. Призначення: На обід/На природу/На полуденок/Святковий обід Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука/Какао Блюдо: Випічка/Шарлотка Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Шарлотка з какао і яблуками Підготувати продукти. Масло розтопити, яйця збити з цукром і какао. До суміші додаємо розтоплене масло. Замішуємо тісто, додавши борошно і гашену соду або розпушувач. Яблука укладаємо у форму і заливаємо тістом. Шарлотка випікається в мультиварки на режимі випічка 40 хвилин, а в духовці при 180 градусах 30 хвилин. Шарлотку охолодіть і прикрасьте. Гідно оцінити Шарлотка з какао і яблуками ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Шарлотка з какао і яблуками, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 32