Коржі з м'ясомЧас приготування: 40 хв Цей оригінальний, але дуже простий рецепт коржів з м'ясом прийшов до нас з Китаю, що аж дивно. М'ясо, цибулю, борошно - все це знайдеться в кожному будинку, незалежно від країни, адже так? Пробуйте! Опис приготування: Такий недорогий і швидкий рецепт приготування коржів з м'ясом мені особливо подобається своєю доступністю, коли, буває, захочеться який-небудь випічки, зовсім не треба бігти в магазин, знаючи, як приготувати коржі з м'ясом самостійно! Адже по суті, так виходить набагато економніше! От тільки тісто виходить досить жорстким, так скажемо, на любителя. Мені от, наприклад, дуже подобається, я посипаю його зверху насінням або горішками, і тоді виходять коржі, які гарні навіть в холодному і навіть у трохи зачерствів вигляді! Відмінно підходять як замінник хліба до перших страв, спробуйте! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Мука і тісто/Мука/Фарш Блюдо: Випічка/Коржики Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Китайська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Коржики з м'ясом 1. Соду розводимо в малій кількості теплої води. Виливаємо цю суміш в борошно і месім тісто, поступово доливаючи ще трохи води. Тісто має бути тугим і не липнути. Залишимо на 15 хвилин. 2. Займемося поки начинкою. Фарш розминаємо виделкою, додамо до нього дрібно різаний лук і вибрані вами спеції. Солимо і перчимо. 3. Тісто розгортаємо в джгут і нарізаємо на шайби середнього розміру. 4. Кожен такий кругляш розминаємо і розгортаємо в коржик. Посередині поміщаємо начинку і защипувати краю. 5. У кожній виноградному робимо невеликий отвір, щоб виходило повітря, посипаємо кунжутом. Випікаємо 20 хвилин при 200 градусах в духовці. Візьміть собі на замітку як приготувати Коржики з м'ясом. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Коржики з м'ясом в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 16