Тушкована кисла капуста в мультиварки![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Тушкована кисла капуста в мультиварки готується елементарно. Це відмінний гарнір для сосисок, мисливських ковбасок, тушкованої свинини. Я люблю тушковану кислу капусту з відвареною картоплею і зеленню. Опис приготування: Рецепт: 1. Квашену капусту вимочити в холодній воді годину. Воду злити. 2. Цибулю дрібно порізати. 3. Включити в мультиварку на режим жарка або випічка raquo ;. 4. Налити масло в чашу мультиварки і обсмажити цибулю до прозорості. 5. До цибулі додати капусту, посолити, поперчити. Можна додати інші спеції і трохи цукру. 6. Закрити кришку і встановити режим гасіння на годину. 7. Після сигналу встановити режим плов і гріти ще 25 хвилин. Капуста вийде дуже смачною і соковитою. Вона готується без додавання води, але якщо є бажання, можна додати томатну пасту. Капусту можна приготувати на режимі випічка 40 хвилин. Успіхів і приємного апетиту! Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Гарніри Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Тушкована кисла капуста в мультиварки своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Тушкована кисла капуста в мультиварки прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 43