Логин:   
Пароль:
Регистрация на сайте! Забыли пароль?
Вы просматриваете мобильную версию сайта. Перейти на полную версию сайта.
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Варення з яблук і малини
Варення з яблук і малини
Категория: Заготовки
автор: Alfonso | 8-09-2014, 15:50 | Просмотров: 384

Час приготування: 1 дн. 3 ч. 0 хв
Малинове варення завжди було моїм улюбленим. Щоб якось урізноманітнити його смак, спробував рецепт приготування варення з малини і яблук.

Опис приготування:
Готуємо варення з яблук і малини в домашніх умовах:
1. Яблука миємо в холодній воді і ріжемо на дольки. Від серцевини позбавляємося. Складаємо яблука в миску, куди додаємо 500 грам цукру. Протягом доби яблука будуть пускати сік.
2. Малину теж миємо в холодній воді, обливали водою питної, зливаємо воду. Пересипаємо малину в іншу миску і сипем весь цукор, що залишився. Залишаємо малину пускати сік протягом доби.
3. Миску з яблуками нагріваємо до кипіння. Як тільки яблука починають закипати, відключаємо вогонь. Перемішуємо яблука, чекаємо, поки охолонуть. Робимо так ще три рази.
4. Те ж саме робимо і з малиною. Не переживайте, якщо цукор не розчинитися, це трапиться при останній варінні.
5. Малину і яблука переміщаємо в одну каструлю і варимо протягом 30 хвилин на повільному вогні. Прибираємо вогонь, доводимо масу до кипіння повторно.
6. Варення готове, залишилося лише закатати його в стерилізовані банки.

Смачного!


Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок

Основний інгредієнт:
Фрукти/Яблука
Блюдо: Заготовки/Варення

Інгредієнти:
  • Яблука - 1 Кілограм
  • Малина - 2 Кілограма
  • Цукор - 2,5 Кілограма

Кількість порцій: 2-3
Варення з яблук і малини - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Варення з яблук і малини в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар.
Другие новости по теме:
Комментарии (0)