Варення з яблук прозореЧас приготування: 19 ч. 0 хв Прекрасний і легкий рецепт цього варення вам точно сподобається. Варення виходить ароматним, а головне таким красивим. Прозорі часточки яблук нагадують шматочки мармеладу, обов'язково приготуйте! Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування варення з яблук прозорого. Все що потрібно - яблука і цукор. яблука вибирайте не дуже кислі і не дуже солодкі, щось середнє. У мене був сорт - антонівка, тільки зняті з дерева. Не в якому разі не беріть переспілі яблука, які довго лежали на землі, інакше ваше варення перетвориться на густе яблучне пюре. Удачі! Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Варення з яблук прозоре Промийте і наріжте часточками яблука. Серцевину з кісточками видаліть. Перекладіть яблука у велику каструлю для варіння, зверху засипте цукром. Якщо цукор засипали ввечері - дайте яблукам так постояти до ранку. Вранці яблука повинні пустити трохи соку, а цукор розчиниться. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, потім потримайте на невеликому вогні 5-7 хвилин і зніміть. Коли варення охолоне повторіть процедуру. Часточки які стають прозорими - опускаємо вниз. Після другої варіння варення набуло ось такий вигляд. Після третьої варіння варення готове! Розкладіть готове варення по стерилізованим баночках, ну і звичайно вазочка на пробу! Смачного! Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Варення з яблук прозоре. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Варення з яблук прозоре ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 140