Лисички смажені з цибулеюЧас приготування: 30 хв По приходу з лісу з лисичками очистіть їх від гілочок, промийте обсмажте з цибулею. Впораєтесь за півгодини. Лисички смажені з цибулею готуються швидко і дуже просто. Смак у них - просто чудовий! Опис приготування: Лисички смажені з цибулею - проста і смачна заправка до різних страв - картоплі чи м'яса, а також смачна самостійна закуска, до якої можна просто подати чорний хліб. Гострота цибулі перемішується з солодкістю свіжих лисичок, а все блюдо виливає неповторний грибний аромат. Як приготувати лисички смажені з цибулею? 1. Очистіть лисички від сміття, промийте від піску під проточною водою. Великі розріжте на кілька частин. 2. Цибулину очистіть, поріжте невеликими кубиками. 3. У сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть нарізану цибулю і обсмажте, помішуючи, до золотистого кольору. 4. До обсмаженої цибулі додайте лисички. Гриби пустять сік, тому вогонь поставте на великий і рідина випаруйте. 5. Коли рідина випарується, посоліть, поперчіть. Помішуючи, обсмажте лисички до золотистого кольору. Лисички смажені з цибулею готові! Подавайте з картоплею, котлетами або м'ясом. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Лук/Гриби/Лисички Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Лисички смажені з цибулею в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Лисички смажені з цибулею самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 38