Шматочки кабачків в клярі![]() Час приготування: 30 хв Шматочки кабачків в клярі я готую зазвичай влітку на дачі прямо в альтанці. Без цього літнього ласощів з хрусткою скоринкою не обходиться жодне літній застілля. Смачно, корисно, здорово! Опис приготування: Шматочки кабачків в клярі добре подати з соусом з майонезу, часнику, лимонного соку і солі з перцем. Можна сметану змішати з дрібно нарізаним кропом і протертим часником. Блюдо досить смачне, але через те, що смажиться у фритюрі кабачки виходять не особливо дієтичними. Я завжди на пікнік на дачі готую подібне блюдо з щойно зірваних кабачків і завжди воно випаровується. Шматочки кабачків в клярі відмінно поєднуються зі свіжими помідорами. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На природу Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Страви в паніровці Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Шматочки кабачків в клярі ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Шматочки кабачків в клярі, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Шматочки кабачків в клярі - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 709