Баклажани по-німецьки![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Ось знайшла ще один приголомшливий класичний рецепт баклажанів по-німецьки. Якось в одному ресторані мені подавали щось подібне, але от відобразити справжній смак традиційного блюда можна так ... Опис приготування: Запечені баклажани - насправді дуже ситне блюдо. З'ївши таку порцію, точно більше нічого не захочеться. Сир розплавиться, ужарітся і стане чудний золотистою скоринкою, а баклажан під ним буде соковитим і м'яким. 1. Баклажани слід нарізати навпіл уздовж і надрізати м'якоть хрест навхрест. 2. Видаліть всю м'якоть, порубати її і змішайте з обсмаженою цибулею. 3. Тепер укладіть розрізом в низ і обсмажте на слабкому вогні на рослинній олії. 4. Тим часом, поки смажиться наш баклажан, відваріть склянку рису і змішайте його з м'якоттю, відвареним м'ясом і готовим рисом. 5. Додайте в масу сире яйце і все ретельно перемішайте. 6. Начините баклажани цією сумішшю, присипте сиром і відправляйте в духовку на 35-40 хвилин. Смачного! Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Баклажани по-німецьки в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Баклажани по-німецьки не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 62