Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Тісто на галушки
Запечена капуста
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Баклажани із зеленню

Баклажани із зеленню

Баклажани із зеленню
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Дуже смачна річна закуска: баклажани із зеленню. Коли відпочиваємо на дачі, постійно робимо таку. Рецепт дуже простий і скромний, проте закуска виходить - чудова.

Опис приготування:
Влітку, на дачних пікніках, баклажани із зеленню - одна з найбільш затребуваних закусок на нашому столі. Здавалося б, що в ній такого - звичайні інгредієнти, баклажани, зелень ... Все просто і доступне, проте смак - мама не горюй. Справа в особливому приготуванні і правильному поєднанні продуктів. Вчіться :)

Призначення: На природу

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан/Зелень
Блюдо: Закуски
Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська/Кавказька

Інгредієнти:
  • Баклажани великі - 2 Штуки
  • Свіжа зелень - 50 Грам (кінза, петрушка, кріп)
  • Часник - 7 зубчиків
  • Лук червоний - 1 Штука
  • Перець гострий - 1 Штука
  • Масло - 8 Ст. ложок
  • Оцет винний білий - 2 Ст. ложки
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 8

Як приготувати Баклажани із зеленню
Баклажани із зеленню Баклажани наріжте на тонкі поздовжні пластини. Розігрійте в сковороді олію, викладіть нарізані баклажани, накрийте кришкою і смажте 4 хвилини на середньому вогні. Потім кришку зніміть, баклажани переверніть і смажте ще 4 хвилини без кришки. Баклажани із зеленню Поки баклажани смажаться, змішуємо дрібно нарізану зелень, цибулю, часник, сіль і винний оцет. Перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин в прохолодному місці. Баклажани із зеленню Викладаємо невелику кількість начинки на пластину баклажана, загортаємо в рулетик. Отримані рулетики залишаємо в холодильнику на 2 години, після чого подаємо в холодному вигляді.

Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Баклажани із зеленню в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Баклажани із зеленню не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх!
Категорія: Закуски Переглядів: 59   
Схожі рецепти страв з фото:
Баклажани в курячому філе
Баклажани по-турецьки з м'ясом
Баклажани з сиром і часником
Баклажани з капустою на зиму
Баклажани по-німецьки
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.