Опеньки зі сметаноюЧас приготування: 20 хв Опеньки зі сметаною - чудове блюдо, традиційне для російської кухні. Якщо вам пощастило набрати свіжих опеньків - обов'язково приготуйте їх в сметані за цим рецептом, вам сподобається! Опис приготування: Рецепт приготування опеньків зі сметаною дуже простий, а страва виходить - вищий сорт. Не знаю чому, але взагалі практично будь-які гриби, якщо їх згасити в сметані, виходять особливо смачними і ароматними. І опеньки - не виняток. Мабуть, опеньки в сметані - це кращий спосіб приготування цих грибів у свіжому вигляді. Якщо восени набираємо корзинку - неодмінно першим ділом готуємо їх саме в сметані. Отже, розповідаю як приготувати опеньки зі сметаною: 1. Розморожуємо опеньки будь-яким способом. Ріжемо соломкою або скибочками. 2. Подрібнюємо цибулю, обсмажуємо його в олії до прозорості. Додаємо гриби. Перемішуємо. 3. Коли опеньки будуть готові, додамо до суміші сметану. Як бачимо, це дуже простий рецепт опеньків зі сметаною. 4. Млоїмо буквально кілька хвилин на маленькому вогні. 5. Додаємо сіль, перець і спеції. Перемішаємо. 6. Прикрашаємо при подачі зеленню. Готово! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Обід на швидку руку/Обід за 30 хвилин Основний інгредієнт: Гриби/Опеньки Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Опеньки зі сметаною в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Опеньки зі сметаною - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Опеньки зі сметаною, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 33