Опеньки з картоплею у сметаніЧас приготування: 50 хв Рецепт приготування опеньків з картоплею в сметані. Напередодні осені, коли в лісі почнуть з'являтися перші опеньки, це рецепт буде дуже актуальне. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Опеньки Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Опеньки з картоплею у сметані 1. У першу чергу очищаємо гриби. У злегка підсолену воду опускаємо очищені опеньки і доводимо до кипіння. Після того, як вода закипить, варимо хвилин десять-п'ятнадцять, потім воду треба буде злити. Коли гриби охолонуть, нарізаємо їх на дві-три частини. 2. Очищаємо цибулю та нарізаємо його коротенькій соломкою. У розігрітій сковороді на олії до прозорості хвилини одну-дві пасеруємо цибулю, вогонь повинен бути середнім. 3. Очищаємо картоплю і нарізаємо його невеликими кубиками. Тепер додаємо картоплю до цибулі і перемішуємо, готуємо хвилин п'ятнадцять. Не забуваємо перемішувати. Додаємо перець і сіль. 4. Картопля стає м'яким, а цибуля набуває золотистий колір. Додаємо на сковороду до картоплі відварених грибів. 5. Тепер додаємо сюди сметани і добре перемішуємо. Готуємо ще хвилин п'ять-сім із закритою кришкою. Вогонь повинен бути невеликий. 6. Після сковороду знімаємо з вогню, вміст перекладаємо в тарілки, додаємо свіжих овочів і зелені. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Опеньки з картоплею у сметані raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Опеньки з картоплею у сметані можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 60