Биточки крабовіЧас приготування: 20 хв Любителям крабових паличок в кулінарну скарбничку пропоную досить простий рецепт биточків крабових. Хрусткі і апетитні вона стануть відмінною закускою або гарніром. Опис приготування: Рецепт биточків крабових з фото - це варіація на тему відомого м'ясної страви, яке частенько готують також з овочів. Так чому б не з крабових паличок? 1. Для початку необхідно палички заморозити. У морозилці їх варто тримати не менше години, краще залишити там на всю ніч. 2. Добре замороженими їх необхідно натерти на дрібній тертці. Робити це потрібно досить швидко, щоб вони не встигли розтанути. 3. Сир також натерти на дрібній тертці. 4. При бажанні в цей фарш можна додати часник. Його також натерти на тертці. 5. Крабовий фарш перемішати, посолити і поперчити за смаком. Також можна подрібнити свіжу зелень. 6. Додати яйце (краще 1, а потім перемішати і при необхідності додати друге). 7. Тепер можна сформувати биточки і з усіх боків обваляти їх у борошні або панірувальних сухарях. 8. Розігріти сковороду з рослинним маслом. Биточки крабові в домашніх умовах обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Подавати їх можна як гарячими, так і холодними. До них прекрасно підходить вершковий або сметанний соус. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Крабові палички Блюдо: Гарячі страви/Биточки Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Биточки крабові - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Биточки крабові в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Биточки крабові смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 39