Биточки в сметанному соусіЧас приготування: 50 хв Пропоную вам простий рецепт дуже смачних биточків в сметанному соусі. Такі биточки можна подати з будь-яким гарніром на обід або вечерю. Опис приготування: 1. Рецепт приготування биточків в сметанному соусі починається з фаршу. М'ясо необхідно вимити, просушити і нарізати середніми шматочками. Щоб биточки були в міру соковиті і не дуже жирні, краще брати 2 види м'яса - свинину і яловичину (курку). М'ясо подрібнити у блендері або пропустити через м'ясорубку. 2. Посолити і поперчити фарш за смаком. При бажанні можна додати яйце, розмочений у молоці хліб або трохи панірувальних сухарів. 3. З отриманого фаршу змоченими водою руками сформувати биточки. 4. Кожен з них обваляти в борошні (можна використовувати і панірувальні сухарі) з усіх боків. 5. У сотейник налити трохи олії і обсмажити биточки з двох сторін. 6. Тим часом підготувати сметану, яку за смаком посолити і додати трохи перцю. 7. Обсмажені биточки залити сметаною. На середньому вогні гасити биточки в сметанному соусі в домашніх умовах до готовності. 8. Перед подачею присипати подрібненою свіжою зеленню. Подавати биточки гарячими, политі соусом. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо Блюдо: Гарячі страви/Биточки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 12-14 Биточки в сметанному соусі - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Биточки в сметанному соусі в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 97