Гаряче на сковороді![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Відмінне доповнення до будь-якого гарніру - це гаряче на сковороді в домашніх умовах. М'ясо, цибулю і спеції - самі розумієте, варіант безвідмовний, як для сімейної вечері, так і для святкового! Раджу! Опис приготування: Такий класичний рецепт гарячого на сковороді часто називають Бефстроганов, але я не ручаюся, що саме цей рецепт готував граф Олександр Строганов, так що назвала його просто гарячим. Ви ж, звичайно, цей рецепт приготування гарячого на сковороді можете пристосувати його під себе raquo ;, можна наблизитися до кулінарних традицій і зробити справжній Бефстроганов або ж зробити гаряче на сковороді з куркою, бараниною або свининою. Бажаю удачі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Яловича вирізка Блюдо: Гарячі страви/Ростбіф Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Гаряче на сковороді ![]() ![]() ![]() ![]() Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Гаряче на сковороді вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Гаряче на сковороді, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 296