Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Дієтичне тісто для пельменів
Ожина з цукром на зиму
Сосиски в тісті на сковороді
Шматочки кабачків в клярі
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Гаряче на сковороді

Гаряче на сковороді

Гаряче на сковороді
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Відмінне доповнення до будь-якого гарніру - це гаряче на сковороді в домашніх умовах. М'ясо, цибулю і спеції - самі розумієте, варіант безвідмовний, як для сімейної вечері, так і для святкового! Раджу!

Опис приготування:
Такий класичний рецепт гарячого на сковороді часто називають Бефстроганов, але я не ручаюся, що саме цей рецепт готував граф Олександр Строганов, так що назвала його просто гарячим. Ви ж, звичайно, цей рецепт приготування гарячого на сковороді можете пристосувати його під себе raquo ;, можна наблизитися до кулінарних традицій і зробити справжній Бефстроганов або ж зробити гаряче на сковороді з куркою, бараниною або свининою. Бажаю удачі!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина/Яловича вирізка
Блюдо: Гарячі страви/Ростбіф

Інгредієнти:
  • Яловича вирізка - 1 Кілограм
  • Цибуля - 1 Штука
  • Лавровий лист - 4 Штуки
  • Сметана - 4 Ст. ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Гаряче на сковороді
Гаряче на сковороді 1. Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо на олії до м'якості. Гаряче на сковороді 2. Яловичину промиваємо, обсушуємо й нарізаємо тоненькими брусочками вздовж волокон. Гаряче на сковороді 3. Додамо до цибулі, перемішати, обсмажити до золотистої скоринки. Гаряче на сковороді 4. Тепер вогонь зменшимо, додамо сметану, сіль, перець, лавровий лист, трохи води. Тушкуємо 20 хвилин. Готово!
Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Гаряче на сковороді вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Гаряче на сковороді, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь!
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 296   
Схожі рецепти страв з фото:
Біфштекс з кров'ю
Букет Гарни
Свинина з лимоном і картоплею
Бефстроганов
Овочевий смузі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.