Картопля з часником і кропомЧас приготування: 25 хв Напевно, це найпростіше і смачне блюдо, яке може приготувати кожен. Аромат вареної картоплі, смаженого часнику і кропу не залишить вас байдужими. Всім любителям картоплі присвячується! Опис приготування: Сьогодні вашій увазі пропоную рецепт дуже простого гарніру - картоплі з часником і кропом. Такий гарнір чудово підійде практично до будь-якої страви з м'яса, птиці або риби. Удачи в приготуванні! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля/Зелень/Кріп Блюдо: Гарніри Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Картопля з часником і кропом 1. Молода картопля приблизно одного розміру добре помити за допомогою щітки, розрізати на 4 частини вздовж і зварити. 2. На добре розігрітій сковороді розтопити вершкове масло. 3. Часник дрібно рубаємо. Кріп дрібно кришимо. 4. Додаємо в розпечене масло нарізаний часник. Коли часник віддасть свій запах - кріп. 5. Посолити, поперчити. 6. Готовою підливою полити зварену Зарен картоплю. Візьміть собі на замітку як приготувати Картопля з часником і кропом. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Картопля з часником і кропом в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 28