Молода картопля з кропомЧас приготування: 30 хв Молода картопля з кропом - ошатне блюдо, що підходить для святкового столу! Але в повсякденному кухні від нього теж ніхто не відмовиться. Смачно, ароматно, красиво. І дуже навіть корисно! Опис приготування: Приготувати молода картопля з кропом можна як самостійну страву. Це просто смакота! Я люблю робити його і як гарнір до тушкованим овочам, курці і свинині. Головне в цьому рецепті не переварити картоплю, перед смаженням він повинен бути майже готовий, міцненький, щоб не розсипався на сковороді. Подавати його потрібно відразу або посипати сиром із зеленню перед самою подачею, але тоді його доведеться ще раз розігрівати. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарніри Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Молода картопля з кропом Підготувати продукти. Картоплю помити і порізати на четвертинки. Відварити в підсоленій воді 10-12 хвилин. Масло розтопити в сковороді і вивантажити в нього відварену картоплю. Посоліть картопля часниковою сіллю і обсмажте до золотистого кольору по 3 хвилини з кожного боку. Посипте пармезаном і кропом. Зніміть з вогню. Смачного! Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Молода картопля з кропом, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Молода картопля з кропом - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 416