Морквяний салат з нутом![]() Час приготування: 20 ч. 0 хв Морквяний салат з нутом на перший погляд дуже простецький. Але коли я його спробувала на якомусь пікніку, то відразу полюбила. Він виявився дуже оригінальним на смак, а найголовніше корисним і ситним. Опис приготування: Морквяний салат з нутом може зберігатися в холодильнику два дні, але фісташки і нут краще додавати в салат перед подачею, щоб вони не стали м'якими. У заправку морквяного салату з нутом йде соус тахині. Це східна приправа і у нас її можна не знайти. Тахині - це жирна паста з меленого кунжуту. Рецепт тахині при бажанні завжди можна знайти. А можна використовувати що-небудь альтернативне на свій смак. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На природу Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Морква/Нут Блюдо: Салати Географія кухні: Країни Європи Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Морквяний салат з нутом ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Морквяний салат з нутом, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Морквяний салат з нутом - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 59