Грибний суп з сочевицею![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Для цього супу підійдуть будь-які гриби, можна використовувати лісові, можна - шампіньйони, як не крути, суп виходить чудовий. Присутність в супі сочевиці робить страву ситним і ароматним. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного супу з сочевицею. Суп буде більш ароматним, якщо його варити з лісовими грибами, але і з печерицями теж нічого. Якщо хочете, можете додати кубик грибного бульйону - суп стане ще насиченішим. Суп з сочевицею подається до столу, присипаний зеленню і зі сметаною. Удачи в приготуванні! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Гриби/Шампіньйони/Сочевиця Блюдо: Супи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Грибний суп з сочевицею ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Грибний суп з сочевицею в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Грибний суп з сочевицею, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 43