Грибна локшина![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Неперевершене, ароматне і поживне перше блюдо з печерицями та локшиною. Ідеально підійде для обіду в домашньому колі. Готується швидко, просто і без зайвих зусиль. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибної локшини. Виходить наваристий і ситний супчик із чудовим ароматом. До речі, невелика хитрість - якщо хочете, щоб бульйон був прозорим, попередньо ошпарити локшину в окремій каструлі. Для цього кип'ятимо літр води і опускаємо туди локшину, помішуючи доводимо до кипіння, потім відкидаємо на друшляк. Після чого локшина відправляється в суп. Удачі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони/Локшина Блюдо: Супи Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Грибна локшина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Візьміть собі на замітку як приготувати Грибна локшина. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Грибна локшина в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 46