Суп грибний на курячому бульйоніЧас приготування: 1 ч. 0 хв Якщо у вас залишився курячий бульйон і є печериці, можна приготувати чудовий грибний суп. Він готується дуже швидко, а виходить наваристим і ароматним. Опис приготування: Як приготувати в домашніх умовах суп грибний на курячому бульйоні? Вам потрібні такі інгредієнти: печериці, буженина, картопля, цибуля ріпчаста, морква, сир голландський, спеції і курячий бульйон. Готовий суп можна присипати подрібненою зеленню. Удачі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони Блюдо: Супи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Суп грибний на курячому бульйоні Печериці промийте і поріжте пластинками. Буженину наріжте скибочками. Сир голландський ріжемо дрібними кубиками. Бульйон вливаємо в каструлю і ставимо на вогонь. Через 15 хвилин додаємо цибулину (цілком) і моркву цілком. Потім кладемо картоплю, порізану кубиками і доводимо до кипіння. Тепер додайте буженину і гриби, сіль і перець за смаком. У самому кінці кладемо сир. Готовий суп потрібно настояти під кришкою 15 хвилин. Не забудьте витягти цибулю і моркву. Смачного! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Суп грибний на курячому бульйоні. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Суп грибний на курячому бульйоні у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 50