Пиріг з грушамиЧас приготування: 58 хв Дуже простий у приготуванні і дуже смачний пиріг! Груші дуже добре відтіняють шоколадний і солодкий смак тесту. Готую його дуже часто, чоловікові дуже подобається! Опис приготування: У груш видалити серцевину і нарізати їх скибочками. Розм'якшене масло змішати з пудрою, додати яєчні жовтки. Замісити тісто. Білки збити і додати порціями в тісто. Поступово всипати борошно, розпушувач і какао. Все ретельно перемішати. Форму змастити маслом, викласти в неї тісто, а зверху укласти скибочки груш. Випікати в духовці при температурі 180 градусів 40 хв. Готовий пиріг зверху можна посипати цукровою пудрою! Призначення: Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Мука і тісто/Груша Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-12 Пиріг з грушами - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Пиріг з грушами в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 27