Йогуртовий пиріг з грушамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Йогуртовий пиріг з грушами я роблю зазвичай в осінній або зимовий вихідний день, коли хочеться поласувати, але не хочеться надто напружуватися. Пиріг з грушами завжди виходить ніжним і ароматним. Опис приготування: Готовність йогуртового пирога з грушами я перевіряю зубочисткою, вона повинна бути сухою. Груші для пирога беріть солодкі. Якщо вам потрібен пиріг побільше подвійте рецептуру. Моя розкладка продуктів в рецепті поміститься у форму діаметром 15 сантиметрів. Йогуртовий пиріг з грушами відмінно поєднується з чашкою кави. У тісто можете додати ванілін. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Груша Блюдо: Випічка/Пироги Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Йогуртовий пиріг з грушами Йогурт викладіть в миску. Додати борошно, цукор, масло, яйце, розпушувач, цедру апельсина. Замісити тісто. Тісто викласти у форму. Повинно бути заповнене не більше 3 4 висоти форми. Тісто розрівняти. Груші очистити від шкірки і насіння. Порізати на дольки. Груші рівномірно розподілити по формі і злегка втиснути в тісто. Випікати при 180 градусах приблизно 45 хвилин. Змішайте корицю з цукровою пудрою. Посипте пудрою пиріг. Смачного! Йогуртовий пиріг з грушами - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати йогуртовий пиріг з грушами в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 20