Оладки з кабачківЧас приготування: 50 хв Рецепт оладки з кабачків - приготування овочевих оладок зі сметаною і зеленню. Опис приготування: Кабачки чистяться від шкірки, а також насіння. Потім овочі нарізаються довільними шматочками і припускаються при закритій кришці у власному соку. Готові кабачки слід розім'яти, додавши до них масло. Готова маса охолоджується до температури 60-70 С. У неї додається сіль, борошно, сода, цукор, яйця і все ретельно вимішується до утворення на поверхні бульбашок. Отримане тісто розкладається на розпечену сковороду з маслом за допомогою ложки. Смажити оладки слід з обох боків до появи рум'яної скоринки. Подавати оладки з кабачків, заливши сметаною, прикрасивши гілочками петрушки або кропу. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Випічка/Оладки і оладки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Оладки з кабачків - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Оладки з кабачків в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Оладки з кабачків смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 9