Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Ожина з цукром на зиму
Морозиво з ожиною
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Брусниця із цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Заливний пиріг з фаршем

Заливний пиріг з фаршем

Заливний пиріг з фаршем
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Заливний пиріг з фаршем готується просто. Знадобиться основа з тіста, обсмажений з овочами фарш, сметана. У тестову основу заливаємо начинку і випікаємо в духовці. Виходить ситно і смачно!

Опис приготування:


Як приготувати заливний пиріг з фаршем?
1. Спочатку займемося тісто. Для нього знадобиться борошно, масло кімнатної температури, один яєчний жовток і 3 столових ложки холодної води. Спочатку в комбайні або руками треба замісити борошно з маслом, потім додати жовток і трохи води. Тісто не повинно липнути до рук і бути дуже тугим.
2. Оберніть тісто харчовою плівкою і відправте на півгодини в холодильник.
3. Через півгодини або трохи раніше включіть духовку нагріватися на 190 градусів. Посипте стіл борошном і розкачайте тісто. Пласт повинен бути таким, щоб покрив форму для запікання пирога разом з бічними краями. Змастіть форму маслом - вершковим або рослинним, а можна просто застелити пергаментом, потім викладіть шар тіста.
4. У форму з тістом засипте горох або квасоля і відправляйте в духовку запікатися на 12 хвилин, потім висипте горох або боби і запікайте ще хвилин 10 до золотистого кольору.
5. Поки основа готується, наріжте кубиками цибулю, обсмажте на олії в сковороді. До обсмаженої цибулі додайте фарш, посоліть, поперчіть, додайте улюблені спеції, смажте хвилин 6-8, помішуючи. Потім додайте очищений і нарізаний кубиками цукіні, смажте ще три хвилини.
6. Обсмажений фарш з овочами викладіть в приготовану нами формочку з тіста.
7. Зверху посипте сумішшю з двох видів тертого сиру. До речі, тертий сир можна додати шарами в м'ясо.
8. Збийте вінчиком яйця, молоко, сметану і залийте фарш з овочами і сиром. Відправляйте в духовку і запікайте протягом 25-30 хвилин.

Трохи остудіть і подавайте.

Заливний пиріг з фаршем готовий!
Приємного апетиту!

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
М'ясо/Мука і тісто/Фарш
Блюдо: Випічка/Пироги

Інгредієнти:
  • Борошно - 230 Грам (для тесту)
  • Масло вершкове - 115 Грам (для тесту)
  • Яєчний жовток - 1 Штука (для тесту)
  • М'ясний фарш - 250-300 Грам
  • Цибулина - 1 Штука
  • Сир твердий - 75 Грам
  • Сир фета - 150 Грам
  • Олія - ??3 Ст. ложки
  • Яйця - 4 Штуки
  • Цукіні - 1 Штука (середнього розміру)
  • Сметана - 100 мілілітрів (або жирні вершки)
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець, спеції - - За смаком

Кількість порцій: 5-6
Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Заливний пиріг з фаршем в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Заливний пиріг з фаршем - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким!
Категорія: Випічка Переглядів: 77   
Схожі рецепти страв з фото:
Заливний пиріг з грибами
Заливний пиріг з абрикосами
Вермішелевий запіканка з фаршем
Пиріг з фаршем
Пиріжки з фаршем на сковороді
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.