Заливний пиріг з грибамиЧас приготування: 1 ч. 20 хв Рецепт приготування заливного пирога з грибами. Тісто для заливного пирога з грибами готується на кефірі. Опис приготування: Для приготування тіста з даного рецептом використовується кефір і негашене сода. В начинку найкраще класти лісові гриби. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Заливний пиріг з грибами 1. Очищаємо гриби. Знімаємо шкірку з капелюшків маслюків, обрізаємо ніжки у білих грибів та підберезників. Ріжемо гриби на шматочки. Кладемо гриби на розігріту сковороду (але не гарячу) і прожарюємо їх, повинна випаруватися зайва вода. Гриби солимо, додаємо масло вершкове і тушкуємо. 2. Готуємо тісто. Розмішуємо яйце з сіллю, додавати не гашене соду, кефіру стакан і весь час розмішуючи, по ложці, додаємо борошно. 3. Змащуємо маслом і посипаємо борошном форму для пирога. Діаметр форми двадцять сантиметрів. Меншу частину приготованого тесту виливаємо в форму. 4. Смажені гриби розкладаємо зверху. 5. Іншим тестом заливаємо начинку, тертим сиром посипаємо. Прогріваємо духовку, температура сто дев'яносто градусів, і до готовності випікати, приблизно хвилин 40 - 60. Остиглий готовий пиріг ріжемо на порції. Смачного. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Заливний пиріг з грибами raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Заливний пиріг з грибами можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 213