Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Ожина з цукром на зиму
Дієтичне тісто для пельменів
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані білі гриби для супу

Мариновані білі гриби для супу

Мариновані білі гриби для супу
Час приготування: 40 хв
Хочу вам розповісти, як приготувати мариновані білі гриби для супу. Заготівля - цікава, особливо для любителів грибних бульйонів. Виходить навіть смачніше, ніж з сушеними білими, повірте!

Опис приготування:
Такий ось простий рецепт маринованих білих грибів для супу хороший тим, що гриби тут заготовлюються наче в своєму соку за рахунок додавання малої кількості води. А ще важливий момент - якщо ви не хочете, щоб ваші білі гриби в процесі варіння втратили свій колір, цей рецепт приготування маринованих білих грибів для супу добре б доповнити лимонною кислотою на кінчику ножа, вона зберігає колір. Удачі!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Гриби/Білі гриби
Блюдо: Заготовки/Маринування
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Гриби білі свіжі - 1 Кілограм
  • Сіль - 1.5 Ст. ложки
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Гвоздика - 6 Штук
  • Кориця - 1 Щіпка
  • Перець горошком - 3 Штуки
  • Оцет - 1 Ст. ложка

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Мариновані білі гриби для супу
Мариновані білі гриби для супу 1. Гриби добре очистимо від лісового сміття, великі разрежем на частини. Складаємо в каструлю. Мариновані білі гриби для супу 2. Солимо гриби і заливаємо водою (води повинно бути в два рази менше, ніж грибів за обсягом). Мариновані білі гриби для супу 3. Варимо, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і знімаємо піну. Мариновані білі гриби для супу 4. Після цього додаємо всі спеції і варимо ще 15 хвилин. Гриби повинні лягти на дно. Мариновані білі гриби для супу 5. Коли вже час знімати з вогню - додамо оцет, перемішати і накладаємо гриби в банки. Маринадом заливаємо зверху і закриваємо кришками. Готово!
Цей смачний Мариновані білі гриби для супу ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Мариновані білі гриби для супу з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Мариновані білі гриби для супу. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія!
Категорія: Заготовки Переглядів: 52   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані білі гриби
Мариновані білі гриби з оцтом
Мариновані білі гриби швидкого приготування
Мариновані білі гриби з корицею
Мариновані білі гриби без стерилізації
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.