Мариновані білі гриби з оцтомЧас приготування: 3 ч. 0 хв Не тільки зовнішній вигляд грибів захоплює дух, але ще й їх неповторний смак. Навіть самі примхливі гурмани без розуму від такої закуски, яка завжди актуальна до будь-якого столу і страв. Опис приготування: Я завжди готую мариновані білі гриби з оцтом в домашніх умовах і саме за цим рецептом. Способів маринування грибів існує безліч, але я залишаюся консервативної у своєму виборі, оскільки даний рецепт перевірений роками. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Білі гриби Блюдо: Заготовки/Маринування Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Мариновані білі гриби з оцтом 1. Найкраще брати для маринування гриби середнього розміру. Якщо є трохи більше - їх доведеться подрібнити, а дрібні залишаться недоторканими. 2. Середні гриби я нарізаю зазвичай на 4-6 частин. Вони виходять ось такими. 3. Далі відправляємо гриби варитися. У воду не забудьте додати приправи: лавровий лист, гвоздику, суху гірчицю і чорний перець. У самому кінці вливаємо оцет, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. 4. Відправляємо наші грибочки в стерилізовані банки, заливаємо маринадом і додатково в кожну банку додаємо по столовій ложці рослинного масла. Закочуємо і відправляємо в льох. Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Мариновані білі гриби з оцтом своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Мариновані білі гриби з оцтом прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 57