Варення з айви без цукруЧас приготування: 2 ч. 0 хв Варення з айви без цукру - наше улюблене дієтичне частування, яке можна їсти всім: і дорослим, і дітям. Деякі секретні прийоми рецепта роблять це варення дуже смачним і вкрай бажаним. Опис приготування: Варення з айви без цукру готується досить просто, хоча і потрібно витратити на його приготування доведеться близько двох годин, але повірте воно того варте! Це варення готується на фруктозі - таке варення більш корисно для всіх і найважливіше, що його можна їсти діабетикам, яким важко відмовитися від смачних частувань, але звичайно в невеликих кількостях. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На сніданок/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Айва Блюдо: Заготовки/Варення/Джеми/Консервація Дієта: Для діабетиків/Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Варення з айви без цукру Айву гарненько промиваємо під проточною водою. Айву подрібнюємо в блендері. Дрібно натираємо цедру лимона і видавлюємо сік. Потім айву кладемо в каструлю, заливаємо водою, додаємо сік і цедру. Варимо на повільному вогні близько 10-15 хвилин. Айва повинна стати м'якою. Потім додаємо фруктозу, перемішуємо, доводимо ще раз до кипіння. Прибираємо температуру і варимо вариво близько години на дуже повільному вогні. У цей час варення має придбати красивий рожевий відтінок. Готове варення даємо трошечки охолонути, потім розливаємо його в стерилізовані банки і закочує. Готово! Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Варення з айви без цукру - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Варення з айви без цукру в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 183