Цвітна капуста, тушкована з овочамиЧас приготування: 30 хв Цвітна капуста, тушкована з овочами, - відмінне пісне блюдо. Дуже рекомендую це блюдо на обід, а ще краще - на вечерю. Особливо в сезон овочів! Вітамінна бомба гарантована! Готується 20 хвилин. Опис приготування: Як приготувати цвітну капусту, тушковану з овочами? 1. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Ретельно промийте кожне суцвіття. Порвіте суцвіття на частини, якщо вони - великого розміру. 2. Цибулину очистіть і наріжте півкільцями. 3. Часник очистіть і дрібно нарубати. 4. Помідори очистіть від шкірки і плодоніжки. Для цього помістіть їх на кілька хвилин в окріп; шкірка краще відійде. Поріжте невеликими шматочками. 5. Базилік промийте і дрібно нарубати. 6. У сковороді нагрійте рослинну (краще - оливкова) олія. Викладіть в неї нарізані цибулю і часник. Обсмажте до м'якості, потім додайте перець чорний і сіль, інші спеції на свій розсуд. 7. Викладіть в сковороду інші нарізані і підготовлені овочі - кольорову капусту, помідори, нут або боби. Залийте овочі томатною пастою. Якщо треба, посоліть і поперчіть ще. Закрийте кришкою і тушьте протягом 15 хвилин, поки кольорова капуста не стане м'якою. 8. Додайте в гасіння нарізаний базилік. Цвітна капуста, тушкована з овочами, готова! Подавайте блюдо гарячим з рисом або сметаною. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Цвітна капуста Блюдо: Гарячі страви/Закуски/Гарніри Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Цвітна капуста, тушкована з овочами - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Цвітна капуста, тушкована з овочами в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 574