Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Дієтичне тісто для пельменів
Ожина з цукром на зиму
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Шматочки кабачків в клярі
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Бефстроганов з томатною пастою

Бефстроганов з томатною пастою

Бефстроганов з томатною пастою
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Традиційне російське дотримувала, готувати яке можна по-різному: з гірчицею, зі сметаною, з овочами і так далі. В даному випадку є класичний рецепт бефстроганов з томатною пастою.

Опис приготування:
Приготувавши бефстроганов, ви побалуєте своїх близьких і навіть вимогливих гостей. Таке блюдо користується популярністю не дарма, адже його смак неповторний. Слідуючи пошаговому рецептом, навіть початківець кулінар зможе приготувати його.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Яловичина - 500 Грам
  • Цибуля - 2 Штуки
  • Сметана - 100 Грам
  • Томатна паста - 20 Грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - ??30 Грам

Кількість порцій: 4

Як приготувати Бефстроганов з томатною пастою
Бефстроганов з томатною пастою 1. Всі ми любимо смажене м'ясо, але от готуємо по-різному. Так, бефстроганов з томатною пастою в домашніх умовах для багатьох стало традиційним блюдом. Щоб приготувати м'ясо якомога швидше, краще нарізайте його тоненькими брусочками. Бефстроганов з томатною пастою 2. Обсмажуємо м'ясо, а в середині смаження додаємо цибулю, нарізану півкільцями. Смажимо яловичину до утворення легкого золотистого кольору. Бефстроганов з томатною пастою 3. Коли м'ясо обжарится, притрушуємо злегка його борошном і смажимо ще близько 5 хвилин. Бефстроганов з томатною пастою 4. В кінці додаємо сметану і томатну пасту, заливаємо склянкою води і тушкуємо під закритою кришкою ще близько 20 хвилин. Замість води можна додати будь-який бульйон, якщо такий є. Бефстроганов з томатною пастою 5. Кришкою можна і не закривати, головне, щоб м'ясо тушкувалось на слабкому вогні. Не забувайте помішувати і перед подачею дайте трохи яловичині постояти. Бефстроганов з томатною пастою 6. Ось така краса у нас виходить. Смачного! На гарнір можете відварити макаронні вироби, будь-яку кашу, овочі або картопля.

Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Бефстроганов з томатною пастою. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Бефстроганов з томатною пастою ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких.
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 308   
Схожі рецепти страв з фото:
Бефстроганов
Фарш з томатною пастою
Бефстроганов в мультиварки
Бефстроганов зі сметаною
Лечо з томатною пастою
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.