Бефстроганов з томатною пастоюЧас приготування: 2 ч. 0 хв Традиційне російське дотримувала, готувати яке можна по-різному: з гірчицею, зі сметаною, з овочами і так далі. В даному випадку є класичний рецепт бефстроганов з томатною пастою. Опис приготування: Приготувавши бефстроганов, ви побалуєте своїх близьких і навіть вимогливих гостей. Таке блюдо користується популярністю не дарма, адже його смак неповторний. Слідуючи пошаговому рецептом, навіть початківець кулінар зможе приготувати його. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Бефстроганов з томатною пастою 1. Всі ми любимо смажене м'ясо, але от готуємо по-різному. Так, бефстроганов з томатною пастою в домашніх умовах для багатьох стало традиційним блюдом. Щоб приготувати м'ясо якомога швидше, краще нарізайте його тоненькими брусочками. 2. Обсмажуємо м'ясо, а в середині смаження додаємо цибулю, нарізану півкільцями. Смажимо яловичину до утворення легкого золотистого кольору. 3. Коли м'ясо обжарится, притрушуємо злегка його борошном і смажимо ще близько 5 хвилин. 4. В кінці додаємо сметану і томатну пасту, заливаємо склянкою води і тушкуємо під закритою кришкою ще близько 20 хвилин. Замість води можна додати будь-який бульйон, якщо такий є. 5. Кришкою можна і не закривати, головне, щоб м'ясо тушкувалось на слабкому вогні. Не забувайте помішувати і перед подачею дайте трохи яловичині постояти. 6. Ось така краса у нас виходить. Смачного! На гарнір можете відварити макаронні вироби, будь-яку кашу, овочі або картопля. Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Бефстроганов з томатною пастою. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Бефстроганов з томатною пастою ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 466