Запечені кабачки в духовціЧас приготування: 30 хв Дуже легке, швидке і смачна страва пропоную вам приготувати - запечені кабачки в духовці. Варіантів багато. Спробуйте ось цей. Опис приготування: Запечені кабачки в духовці готувати дуже просто і швидко. Їсти їх потрібно гарячими, поки сир не охолов. Хоча і в холодному вигляді смачно. Запечені кабачки в духовці підходять для дієтичного харчування, так як калорій тут зовсім мало, а якщо запікати без сиру, то і зовсім нуль. Посипати кабачки зеленню, покласти на листя свіжого салату і подавати до столу! Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід/На швидку руку Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Дієта: Дієтичне харчування/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Запечені кабачки в духовці Готуємо необхідні продукти для нашого блюда. Кабачок миємо й нарізаємо кружечками 3-5 мм. Часник дрібно рубаємо і перетираємо з сіллю і перцем. Кожен скибочку кабачка натираємо цією сумішшю. Відправить кабачки в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин. Тим часом помити і порізати кружальцями помідори. Вийняти кабачки, покласти на них помідори і знову запікати в духовці 10 хвилин. Натерти сир, посипати зверху на помідори і відправити знову в духовку на 10 хвилин, поки сир не розплавиться. Готово! Запечені кабачки в духовці - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Запечені кабачки в духовці в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 594