Млинці з пахтою і ожиноюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування млинців з кукурудзяного борошна з пахтою, ожиною та медом. Опис приготування: Зробити соус. Встановити сито з 3 шарами марлі над великою мискою. Нагріти сколотини в середній каструлі на слабкому вогні, поки прозора рідина не відокремиться від молока. Зменшити вогонь до мінімуму, довести до кипіння. Зняти з вогню, дати постояти 3 хвилини. Вилити сколотини в сито, накрити вільно поліетиленовою плівкою. Охолодити близько 3 годин (або поставити в холодильник на ніч). Перед подачею на стіл додати цукрову пудру. Зробити млинчики. Змішати борошно, кукурудзяне борошно, соду, сіль і мускатний горіх в мисці. Збити яйце, яєчний білок, молоко, сколотини, мед і масло в іншій мисці. Поступово додати суміш борошна, збиваючи до отримання однорідної маси. Помістити суміш в герметичний контейнер, охолодити 30 хвилин. Скропити сковороду маслом, нагріти на середньому вогні. Зняти з вогню, влити 2 1/2 столові ложки тесту. Зменшити вогонь до низького. Смажити млинці до золотистих країв, від 45 до 60 секунд з кожної сторони. Повторити з рештою тестом. Перемішайте разом ожину і лікер. Дати постояти 15 хвилин, часто помішуючи. Розділити млинці між тарілками. Викласти на кожну 1/4 чашки соусу. Посипати ожиною, полити лікером з миски. Посипати цукровою пудрою і подавати. Призначення: На сніданок/Для дітей/На сніданок/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Ожина Блюдо: Випічка/Десерти/Млинчики Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Візьміть собі на замітку як приготувати Млинці з пахтою і ожиною. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Млинці з пахтою і ожиною в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 381