ЧанахиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Чанахи - традиційне грузинське блюдо з баранини з овочами. Рецептів приготування існує безліч, і одним з них хочу з вами поділитися. Опис приготування: Чанахи - багатьом відоме блюдо грузинської національної кухні, яке з якоїсь причини було дуже популярним в радянських їдалень. Правда те, що готували в їдальнях, на даний блюдо чанахи схоже не дуже. Справжні знавці грузинської кухні напевно оскаржать автентичність і мого рецепту, проте він у всякому разі дуже близький до того, що грузини називають чанахи :) Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Баранина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська/Кавказька Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-9 Як приготувати Чанахі Починається все з ось цих інгредієнтів. Курдюк нарізаємо на невеликі шматочки. Беремо глибокий казан, на дно кладемо курдюк. Зверху укладаємо досить великими шматками нарізану баранину. Зверху на м'ясо кладемо нарізані досить великими кубиками баклажани. Солимо, перчимо і викладаємо наверх шар крупно нарізаних помідорів. Далі в каструлю йде крупно нарізаний перець. Далі - цибуля (дрібно різати не треба, тут вся нарізка вельми велика). Нарешті, укладаємо в каструлю кубиками нарізану картоплю, зелень і часник (цілком зубчики). Ще раз все солимо і перчимо до смаку. Виходить ось така симпатична каструлька. Наливаємо в неї трохи олії і водички. Накриваємо каструлю кришкою, ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, після чого готуємо на середньому вогні трохи більше години - близько 1 години і 10 хвилин. Подаємо гарячим. Смачного! Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Чанахі будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Чанахі - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Чанахі все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 273