Кальмари смаженіЧас приготування: 15 хв Кальмари смажені - це дуже простий, але дуже ефективний спосіб приготування кальмарів. Буквально 15-20 хвилин справи - і дуже смачні кальмарчики у вас на столі. Опис приготування: Кальмари - продукт універсальний. Який йому смак при термальній обробці прідашь - такими вони і вийдуть. Особливо, якщо кальмари смажені, то їх смак дуже сильно залежить від того, в чому і з чим їх обсмажували. Тому можна просто обсмажити кальмари в олії - але тоді і будете їсти кальмари зі смаком масла. У нашому ж випадку смажені кальмари набувають дуже цікавий пряний смак - особисто мені дуже подобається. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти/Кальмари Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Кальмари смажені Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо в рослинному маслі до прозорості. Кальмарів гарненько промиваємо і відправляємо в киплячу воду на 2 хвилини, після чого дістаємо і даємо обсохнути. Бланшованого кальмара (це так називається) нарізаємо на невеликі шматочки для обсмажування. Розмір - на розсуд, як вам більше подобається. Я люблю так, як на фото. Коли цибуля стане прозорим - додаємо в сковороду всі наші інгредієнти для соусу (соєвий соус, мед, спеції, подрібнений часник, сіль і цукор). Тушкуємо пару хвилин до загустіння. Кладемо в сковороду нарізані кальмари, перемішуємо і тушкуємо на сильному вогні 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Смажені кальмари готові - смачного! Кальмари смажені - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Кальмари смажені в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 111