Курка з грибами в соусі МарсалаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування курки з грибами у вершковому соусі Марсала. Блюдо легко готувати. Опис приготування: 1. Поставити велику сковороду на сильний вогонь. Залити оливкової олії. Обсмажувати курячі стегна з усіх боків до готовності, близько 20-30 хвилин. Посолити і поперчити. Викласти курочку в інший посуд. 2. Злити зайвий жир зі сковороди. Обсмажити цибулю і часник. 3. Додати гриби, продовжувати готувати протягом 10 хвилин зі знятою кришкою. 4. Додати Марсала, посолити, поперчити і готувати до википання рідини. 5. Зменшити вогонь. Змішати цибулю зі сметаною. Посолити і поперчити. 6. Курку подавати з грибочками і макаронами, зверху посипати зеленою цибулею. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Курка з грибами в соусі Марсала самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Курка з грибами в соусі Марсала - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 56