Курка з чилі і квасолеюЧас приготування: 2 ч. 0 хв Якщо ви любите гострі страви, спробуйте приготувати курку з перцем чилі і квасолею. Опис приготування: У великій каструлі з товстим дном розігрійте масло і насіння кмину на середньому вогні, поки кмин злегка не підсмажиться, приблизно 1 хвилину. Додати цибулю, часник і перець, зменшити вогонь до низького і готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими і злегка золотистими, близько 10 хвилин. Збільшити вогонь до середнього і додати курку, мелений червоний перець, орегано, лавровий лист. Смажити, часто помішуючи, близько 10 хвилин. Додати помідори і зелений чилі, смажити 5 хвилин. Додати бульйон, сіль і квасоля, приправити чорним перцем, перемішати і довести до кипіння. Зменшити вогонь до низького і готувати, помішуючи, близько 1 1/2 години. Розділити блюдо на 6 порцій. За бажанням прикрасити кінзою і додати сметану. Подавати відразу ж. Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Курка з чилі і квасолею в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Курка з чилі і квасолею - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Курка з чилі і квасолею, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 54