Весняні роли з пекінською капустою
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 40 хв Для приготування страви вам знадобиться велика головка пекінської капусти, трохи часу, фантазії і бажання здивувати домашніх. Блюдо в традиційному східному стилі, пристосоване під наші реалії. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Овочі/Морепродукти/Креветки/Капуста Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Північна і Південна Америка/Канадська/Американська Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Весняні роли з пекінською капустою 1. Розріжте велику пекінську капусту так, щоб нижня третина з грубими білими пагонами не потрапила в це блюдо (вона відмінно підійде для приготування гарніру). Верхню частину капусти розберіть по листку. Дрібні, сильно вигнуті і порвані листочки з центру капусти підуть на звичайний салат. Нам потрібні найбільші ніжні частини зовнішніх листя. Саме з них ми і будемо готувати роли. 2. Приготуйте начинку для ролів, змішавши м'ясо варених креветок, рисову локшину і рубану весняну зелень (петрушку, базилік, кріп і т.п.) 3. Загорніть начинку в листя пекінської капусти, щільно обтиску начинку, щоб не кришилася. Поріжте роли на тонкі однакові скибочки. 4. Подавайте готові хрусткі роли з чашею підливи з суміші соєвого соусу, соусу чілі і рибного соусу. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Весняні роли з пекінською капустою - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Весняні роли з пекінською капустою у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 128