Картопля по-французькиЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування картоплі, запеченого з сиром і кропом. Опис приготування: Картопля по-французьки підійде як для повсякденного столу, так і для святкового. Приготування: Очистити картоплю, викласти в каструлю, залити водою, посолити і відварити до напівготовності. Злити воду і нарізати картоплю кружальцями завтовшки 5 мм. Збити яйця з молоком і борошном, посолити. Викласти скибочки картоплі в форму для випічки. Залити яєчною сумішшю. Випікати в духовці при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин. Дістати картопля з духовки посипати тертим сиром і кропом (за бажанням). Повернути картопля назад в духовку і випікати протягом 5-7 хвилин до утворення рум'яної скоринки, поки сир не розплавиться. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Спробуйте приготувати Картопля по-французьки в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Картопля по-французьки можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 116