Картопля, запечена з помідорами і сиромЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування запеченої картоплі, з сиром і помідорами. Блюдо виходить не тільки смачним, але і корисним. Для приготування підходить сир будь-яких твердих сортів. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля/Молочні продукти/Сир Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Картопля, запечена з помідорами і сиром 1. Для початку очистимо картоплю, і в підсоленій воді відварюємо його до готовності (приблизно хвилин двадцять після закипання). 2. Промиваємо помідори і нарізаємо їх кружечками, великі помідори можна нарізати напівкружечками. 3. Невеликими пластинками нарізаємо сир. 4. Чистимо картоплю і кожен розрізаємо вздовж на дві частини. Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо на неї картоплю. 5. Тепер кладемо сир з помідорами зверху на картоплю. Поставимо форму в розігріту духову шафу. Запікаємо приблизно хвилин двадцять-двадцять п'ять при температурі сто вісімдесят градусів. 6. Потім картоплю дістаємо з духовки і перекладаємо на блюдо. Можна прикрасити зеленню. Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Картопля, запечена з помідорами і сиром в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Картопля, запечена з помідорами і сиром, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 216