Бургери з м'ясом, віскі і халапеньйоЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування бургерів з котлетами, цибулею, віскі, соусом Барбекю і халапеньйо. Опис приготування: Ці бургери стануть відмінною закускою на новорічні свята. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо Блюдо: Гарячі страви/Бургери Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо 1. Нарізати цибулину кубиками. Нарізати халапеньйо скибочками. Сформувати з фаршу приблизно 12 мініатюрних котлет, приправити їх сіллю і перцем з обох сторін. 2. Розтопити вершкове масло в сковороді на середньому вогні і обсмажувати котлети приблизно 3-4 хвилини з кожного боку. Дістати котлети з сковорідки і відкласти в сторону. 3. Злити все, крім 2 столових ложок жиру, і знову повернути сковороду на вогонь. 4. Додати нарізану кубиками цибулю в сковороду, перемішати і смажити близько 3 хвилин. 5. Влити віскі і перемішати. Будьте обережні, якщо ви готуєте бургери на відкритому вогні. Готувати, поки рідина не зменшиться у два рази, близько 2-3 хвилин. 6. Потім перемішати з перцем халапеньйо і соусом барбекю. 7. Зменшити вогонь до мінімуму і викласти котлети в соус, полив їм котлети зверху. Гасити котлети в соусі, поки він не почне вирувати, а котлети не стануть гарячими. 8. Викласти котлети поверх половинок булочок, полити соусом і накрити зверху залишилися половинками булочок. Відразу подавати. Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 48