Сааг ШпинатЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування смачного гарніру на обід і вечерю. Індійська кухня. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Шпинат Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Індійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Сааг Шпинат Подрібнити шпинат. Нарізати цибулю, імбир і часник. Збити в блендері. Нагріти масло в сковороді на середньому вогні. Додати меленого кумина. Злегка обсмажити і додати каррі. Додати цибульний-часникову суміш і обсмажувати до прозорості. Покласти шпинат і ретельно перемішати з іншими інгредієнтами. Додати томатну пасту, коріандр і трохи солі. Все добре перемішати і закрити кришкою. Варити 10 хвилин. При необхідності додати трохи води. Під час приготування залити вершки, перемішати. Гасити шпинат ще хвилин 10. Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Сааг Шпинат в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Сааг Шпинат. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 53