Ошіташі - Відварний шпинат
Дивитися всі фотографії (3)
Час приготування: 15 хв Відвареної шпинат з соєю і кунжутом. Ошіташі (Oshitashi) один з найпоширеніших гарнірів в японських ресторанах. Смак ніжний, чистий і ідеально збалансований. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Шпинат Блюдо: Салати Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Японська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Ошіташі - Відварний шпинат Довести до кипіння воду у великій каструлі, додавши трохи солі. Попередньо промитий шпинат помістити в киплячу воду, обшпарювати протягом 1 хвилини. Не чекаючи поки шпинат стане Зів'ялого, перекласти його в миску з холодною водою і льодом. Видалити шпинат з води і гарненько вичавити, намагаючись не натискати на шпинат занадто сильно. Грубо нарвати шпинат на окремі листочки. Викласти шпинат в миску, додати сою, насіння кунжуту і кунжутне масло. Добре перемішати. Цей гарнір ідеально підійде до більшості страв японської кухні. Смачного! Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Ошіташі - Відварний шпинат в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Ошіташі - Відварний шпинат - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 27