Картопляні зрази з грибамиЧас приготування: 58 хв Головне, що картопляні зрази ніколи не приїдаються. Начинку в такі зрази можна використовувати будь-яку. У картопляне пюре краще додати борошно, щоб котлети не прилипали під час смаження. Опис приготування: Можна зробити грибну начинку, капустяну, овочеву. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарячі страви/Зрази Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-9 Як приготувати Картопляні зрази з грибами 1. Картоплю промити і почистити. Зварити картоплю і подрібнити у блендері до пюреподібних стану. У пюре додати яйця, вершкове масло, сіль і трохи борошна. Ретельно перемішати. 2. Промити гриби і відварити у воді близько 15 хвилин. Злити воду і дрібно порубати гриби. Цибулю почистити і нарізати дрібним кубиком. На сковорідці розігріти вершкове масло і обсмажити цибулю. Додати гриби і смажити близько п'яти хвилин. Не забудьте посолити гриби. 3. Картопляну масу розділити на однакові шматочки. З кожного шматочка сформувати коржі. У центр коржі покласти грибну начинку і з'єднати краї коржа. Надати коржиками форму овального пиріжка. Обваляти зрази в борошні. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити зрази по 4 хвилини з кожного боку. Покладіть зрази в порційні тарілки і полийте сметаною. Побачивши це неймовірне блюдо, Картопляні зрази з грибами, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Картопляні зрази з грибами вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Картопляні зрази з грибами, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 189