Маринований тунець з травамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ось дуже простий рецепт, переважно для барбекю, але може бути приготований і на кухні. Призначення: На природу Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Тунець Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Маринований тунець з травами У блюдо залити 4 столові ложки оливкової олії, сік 1 лайма, сіль і перець. Вимити, обсушити і нарізати 1 пучок коріандру і 1 жменя свіжого листя м'яти. Додати в блюдо і перемішати. Підготовка філе свіжого тунця: вимийте і висушіть рушником. Нарізати на шматки, покласти в блюдо з маринадом і добре перемішати. Сіль і перець знову, а потім накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на одну годину (це може бути зроблено за день до цього). Смажити на барбекю не надто близько до вогню, і поливати маринадом. Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Маринований тунець з травами швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Маринований тунець з травами - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 132