Лосось з лаймом і кінзоюЧас приготування: 15 хв Швидкий і простий рецепт приготування запеченого філе лосося з кінзою, соком лайма і смаженої спаржею. Опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 230 градусів. Впорядкувати філе лосося в дрібній формі для запікання. Приправити лосося сіллю і перцем. Випікати в духовці, поки лосось не стане рожевим в середині, від 10 до 13 хвилин. Використовуючи плоский шпатель, видалити філе з форми для запікання, видаляючи шкіру. У невеликій мисці збити разом сік лайма, соєвий соус і цукор. Перемішати масу з нарізаними листям кінзи. Полити приготованим соусом запечене філе лосося і подавати з смаженою спаржею. Призначення: На вечерю/На святковий стіл/День народження Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Фрукти/Лайм/Лосось Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Лосось з лаймом і кінзою в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Лосось з лаймом і кінзою - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Лосось з лаймом і кінзою, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 53