Макарони ЧиліЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування макаронів чилі з яловичиною. Американська кухня. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Крупи/Чилі Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Північна і Південна Америка Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Макарони Чилі Інгредієнти Вам потрібно миска. Поки ви обсмажуєте фарш, доведіть деяка кількість води до кипіння. Коли вода закипить, додати локшину. Уникайте пригорання макаронних виробів. Промиваємо і поміщаємо в миску. Коли м'ясо стане злегка коричневим потрібно додати трохи води. Додаємо приправу і смажену квасолю в м'ясо. Перемішуємо. Викладаємо м'ясо на локшину. Змішуємо. Накриваємо миску фольгою і запікаємо протягом 10-15 хвилин. Готові макарони чилі: Заправляємо сметаною і подаємо до столу. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Макарони Чилі raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Макарони Чилі можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 72