Люля-кебаб в духовціЧас приготування: 1 ч. 0 хв Всі ми коли-небудь смажили люля-кебаб на шампурах на мангалі. А вдома в духовці пробували приготувати? Якщо ні, тоді цей рецепт як раз для вас. Опис приготування: Люля-кебаб - це кавказька котлета без хліба і яєць, яку традиційно смажать на вугіллі. Приготувати люля-кебаб в домашніх умовах можна і без вугілля, тут нас виручить духовка. Навіть приготований в духовці, люля-кебаб відрізняється своїм смаком і ароматом від обридлих котлет. Розповідаю вам простий рецепт приготування люля-кебаб в духовці. У моїй родині цієї страви раді завжди. Сподіваюся, що вам воно теж припаде до смаку. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо Блюдо: Гарячі страви/Кебаб Географія кухні: Республіки СРСР/Азербайджанська/Грузинська/Кавказька Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Люля-кебаб в духовці Підготуйте м'ясо - помийте, очистіть від плівок і наріжте на шматочки. Цибулю і часник очистіть і разом з м'ясом пропустіть через м'ясорубку. Додайте у фарш яйця, сіль, майонез та інші спеції. Добре зігнати фарш і поставте в холодильник хоча б на годину. За цей час м'ясо насититься ароматами спецій. Увімкніть духовку на 180 градусів і нехай нагрівається. У цей час будемо формувати люля-кебаб. Розділіть фарш на невеликі однакові порції і формуйте з кожної ковбаску. Викладайте їх на протівень.Для краси на кожній можна зробити невеликі надрізи. Ставимо деко в духовку і запікаємо люля 15 хвилин. Потім перевертаємо їх на іншу сторону і запікаємо ще хвилин 15-20 до зарум'янювання. Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Люля-кебаб в духовці - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Люля-кебаб в духовці в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 80